Haluaisitko oppia lukemaan energiaa?

Selvänäköisyys ei ole vain harvojen lahja, vaan meillä kaikilla oleva luontainen kyky. Osaamme luonnostamme lukea energiaa, mutta kyky on saattanut unohtua tai emme osaa luottaa siihen ja käyttää sitä tietoisesti. Luotettava energian lukeminen on tärkeä taito, se auttaa sinua näkemään itsesi ja omat asiasi selkeämmin, kuin myös ympäristösi ja sinuun vaikuttavat asiat.

Tule mukaan noin puoli vuotta kestävään koulutukseen, jossa aktivoit luontaisen selvänäköisyytesi uudelleen! Koulutuksessa harjoitellaan lukemista tekemällä selvänäköisiä auralukemuksia ohjatusti, turvallisesti ja selkeän metodin avulla. Näin aktivoit luontaisen selvänäköisyytesi ja opit lukemaan energiaa luotettavalla tavalla.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Energian lukemisen perusteet ja selvänäköisten auralukemusten tekemistä
  • Healing – Energiahoidon peruskurssi, jolla opit tekemään energiahoidon toiselle henkilölle turvallisesti ja hoidettavan energioihin/ongelmiin samastumatta sekä energiahoitojen harjoittelua
  • Meditaatio II – Henkisen kasvun jatkokurssi, jolla syvennetään tietoa ja saat uusia voimakkaampia välineitä auttamaan sinua eteenpäin polullasi.
  • luentoja henkisistä aiheista, meditaatiota ja harjoituksia

KOULUTUSAJAT

  • maanantai- ja tiistai-illat klo 17 – n. 20.30
  • Healing – Energiahoidon peruskurssi la 14.9 klo 10 – 16
  • Meditaatio II – Henkisen kasvun jatkokurssi la ja su klo 10 – 16

Koulutus alkaa ma 9.9.2019 klo 17

Lukijakoulutukseen tarvitaan pohjatiedoiksi Meditaatio – Henkisen kasvun peruskurssi. Jos et ole vielä käynyt kurssia, ehdit käydä sen la 31.8. – su 1.9 pidettävällä kurssilla.

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota rohkeasti yhteyttä
Katja Ruuskanen, henkisen kasvun opettaja:
valossainfo@gmail.com