Henkinen Nainen – illat kaikille henkisyydestä kiinnostuneille naisille. Ilta alkaa lyhyellä alustuksella/luennolla, jossa tarkastellaan naiseutta henkisestä näkökulmasta. Halutessasi saat naishealingin, lyhyen energiahoidon, joka auttaa omaa luovaa naisenergiaasi virtaamaan vapaammin. Illan lopuksi on lyhyt ohjattu puhdistava meditaatio sekä valotyö, jossa lähetämme valoa yhdessä valitsemaamme kohteeseen. Tilaa on myös vapaalle seurustelulle ja keskustelulle. Teetarjoilu, oviraha (suositus min. 10€ ). Lämpimästi tervetuloa!

Naislukemukset

Naislukemuksessa saat tietoa omasta naisenergiastasi, millaista se on ja millaisia teemoja käyt läpi tällä hetkellä. Lukemus auttaa oivaltamaan omaa todellista itseä ja päästämään irti sellaisesta, mitä et enää tarvitse elämääsi. Naislukemukseen kuuluu halutessasi myös lyhyt naishealing-energiahoito, jossa naisenergiaasi eli luovaa voimaasi autetaan virtaamaan luonnollisesti ja vapaasti. Lämpimästi tervetuloa lempeään Naislukemukseen! Kesto n. 60 min., hinta 60€. Ajanvaraus: valossainfo@gmail.com

Asiakkaan kokemus lukemuksesta:

“Kiitos lukemuksesta! Ensimmäinen kerta naislukemuksessa yllätti monipuolisuudellaan ja tarkkanäköisyydellään. Kokemus oli alkuhetkestä saakka rauhoittava ja mielen myrskyjä tyynnyttävä. Auttoi selkiyttämään tärkeitä asioita ja sai arkea kahlinneet ongelmat tuntumaan mitättömiltä. Voimaannuttava, valoa tuova kokemus.” Elina, 44-v.