Healing-ilta on kaikille avoin tutustumisilta, jonne voit tulla rentoutumaan ja kokeilemaan erilaisia healing-energiahoitoja (perushealing, naishealing, mieshealing, kosketushealing) sekä selvänäköisiä minilukemuksia. Illassa voi osallistua myös ohjattuun rentouttavaan ja puhdistavaan luontoteemaiseen meditaatioon sekä planetaariseen valotyöhön, jossa lähetämme valoa valitsemaamme kohteeseen. Healing-illat tiistaisin klo 18 – 20. Kosketushealing ja selvänäköiset minilukemukset 10€, mutten ilta on vapaaehtoisella maksulla.

Naishealing-illat

Naistenillat kaikille henkisyydestä kiinnostuneille naisille! Ilta alkaa lyhyellä alustuksella/luennolla, jossa tarkastellaan naiseutta henkisestä näkökulmasta. Halutessasi saat naishealingin, lyhyen energiahoidon, joka auttaa omaa luovaa naisenergiaasi virtaamaan vapaammin. Illan lopuksi tehdään lyhyt ohjattu harjoitus tai meditaatio teemaan liittyen. Tilaa on myös vapaalle seurustelulle ja keskustelulle.

Seuraa sivuamme Facebookissa tai liity postituslistalle, niin saat tiedon iltojen ajankohdista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!